Servisne akcije za Citroën i Peugeot vozila

Vlasnici vozila marki Peugeot i Citroën starijih od tri godine ostvaruju pravo na popuste na originalne dijelove i rad u ovlaštenim servisima do 14. listopada

peugeotPeugeot je pokrenuo akciju u mreži ovlaštenih servisa za vozila marke Peugeot starija od tri godine u kojoj ostvaruju popuste na originalne dijelove i rad, a kako bi se vlasnici vozila Peugeot do 14. listopada pripremili za jesen. U ovoj jesenskoj akciji, u koju su uključeni svi mehanički dijelovi vozila (kočnice, diskovi, amortizeri, ovjes, dijelovi klima uređaja, elektronički elementi) ostvaruje se 30% popusta na originalne  dijelove te dodatnih 10% popusta na rad potreban za zamjenu tih dijelova. Uz dijelove prve ugradnje, u akciju su uključeni i dijelovi za starija vozila marke Peugeot koji se mogu pronaći pod trgovačkim nazivom EUROREPAR. Stručni tehničari će besplatno pregledati  vozilo, napraviti ponudu te  savjetovati kupce  o neophodnim zahvatima koje bi trebalo napraviti. Ovo je  prilika za kvalitetnu pripremu vozila  se za jesenske uvjete na cesti te se mogu ostvariti značajne uštede.

citroenCitroën pak pokreće servisnu prodajnu akciju u mreži ovlaštenih servisera za vozila starija od tri godine u kojoj se ostvaruje popust na dijelove prve ugradnje kao i na dijelove namijenjene starijim vozilima EUROREPAR, a kako bi se vlasnici pripremili za jesenske uvjete na cesti. U akcijskom razdoblju može se ostvariti popust od 30% na dijelove prve ugradnje i EUROREPAR te dodatnih 10% na rad potreban za ugradnji tih dijelova. Citroen ima u svojoj ponudi nekoliko vrsta proizvoda, dijelove prve ugradnje, koji su jednaki onima koji su ugrađeni tijekom proizvodnje vozila te dijelove Eurorepar, koji su namijeni onima koji žele kvalitetu i sigurnost Marke, ali po povoljnijoj cijeni. U akciju su uključeni svi mehanički dijelovi vozila kao što su kočnice, diskovi, amortizeri, ovjes, dijelovi klima uređaja, elektronički elementi i dr. U servisnoj akciji, koja traje do 14. listopada 2015., vlasnici vozila starijih od tri godine mogu iskoristiti znanje, stručnost i profesionalnost mreže Citroën servisa. Tehničari će besplatno pregledati vozilo te napraviti ponudu potrebnih radova i savjetovati kupce o neophodnim zahvatima na vozilu.

Napisano 24.09.2015.
6 5

Komentirajte članak


Komentiraj

Nema komentara