Impressum

IZDAVAČ: KOSINUS, obrt za promidžbu i usluge, vl. Mario Kos
IBAN: HR88 2500 0091 1013 7032 9 (Hypo)
ADRESA: Ivana Generalića 3/1, Koprivnica
OIB: 38945119308
KONTAKT: urednistvo@auto-info.hr ili 048/626-846

UREDNIŠTVO/REDAKCIJA

Glavni urednik: Mario Kos - mario.kos@auto-info.hr
Novinari: Marko Murković - marko.murkovic@auto-info.hr
Marko Košutić - marko.kosutic@auto-info.hr
Matija Gudlin - matija.gudlin@auto-info.hr
Danijel Tomić - danijel.tomic@auto-info.hr
Mateo Alečković, foto i Video - mateo.aleckovic@auto-info.hr
Goran Sokolić - goran.sokolic@auto-info.hr

ODRŽAVANJE PORTALA I HOSTING

Kosinus promidžba i usluge

ISSN 1846-730X

Auto-Info je online 24h dnevno, tijekom cijene godine
Radno vrijeme redakcije: svaki dan od 0-24h
Učestalost izlaženja: svakodnevno
Izvori: dostupni na upit

Opći uvjeti korištenja

Portal www.auto-info.hr (u daljnjem tekstu Auto-Info) omogućuje svojim posjetiteljima korištenje usluga i sadržaja ovog portala prema niže navedenim Uvjetima.
Ukoliko se koristi bilo koji dio portala, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uvjetima korištenja u potpunosti te prihvaćaju koristiti sadržaje portala isključivo za osobnu uporabi i na vlastitu odgovornost. Auto-Info ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem sadržaja.

Autorska prava

Auto-Info polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korisštenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Auto-Infa i podložno je tužbi.

Sadržaji

Auto-Info portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera, sadržaja oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja te linkova na vanjske stranice. Auto-Info ne snosi odgovornost za eventualnu štetu nastalu oglašavanjem na portalu.

Komentari objavljenu na Auto-Info portalu ne odražavaju stav uredništva. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora također nisu nužno stavovi uredništva. Auto-Info ne preuzima odgovornost vezano uz podatke, mišljenja i opise vožnji navedene u tekstovima. Sve testovi novih i rabljenih vozila izvedeni su od strane profesionalnih test-vozača i ne mogu se koristiti kao preporuka za način upotrebe opisanog automobila. Auto-Info ne može se smatrati odgovornim za elentualne nezgode nastale pri izvođenju vožnje opisane u tekstovima na portalu. Testovi motornih vozila koja provodi redakcija Auto-Infa obavljeni su u kontroliranim uvjetima pri čemu nije narušena sigurnost ostalih sudionika u prometu. Redakcija Auto-Infa preporuča vožnju u skladu sa Zakonima Republike Hrvatske.

Auto-Info portal zadržava pravo izmjene ovih Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem istih na portalu.

Auto-Info portal može registriranim korisnicima povremeno slati obavijesti redakcije ili oglašivača.