Tražilica automobila tražilica vozila

Zadnje komentirano

koliko ja znam policija još ne koristi šes...
neregistriran | 17.05.2012. 19:03
prelijepi auto sve pohvale, oduševljen sam,
neregistriran | 17.05.2012. 13:22
fenomenalno
neregistriran | 16.05.2012. 22:18
je, al nije na svijetu, toyouta je opet nu...
neregistriran | 16.05.2012. 12:46
Kaka reklama:http://www.youtube.com/watch?...
neregistriran | 16.05.2012. 07:49

Lexus na Geneva Motor Show-u 2012

Lexus će u Ženevi predstaviti nagrađivani LF-LC koncept, ali i novi GS koji će na tržište stići tijekom ove godine.

Nagrađivani LF-LC konceptni automobil
Lexus LF-LC ConceptNagrađen nagradom EyesOn Design za najbolji konceptni automobil na ovogodišnjem Sajmu automobila u Detroitu, Lexus LF-LC, novi hibridni koncept 2+2 sportskog kupea će svoju europsku premijeru doživjeti na Salonu automobila u Ženevi 2012.  Pokretan naprednim Lexusovim Hybrid Drive sustavom, LF-LC predstavlja novu, sportsku sliku brenda fokusiranog na želje vozača. Također predstavlja buduću dizajnersku liniju marke Lexus. LF-LC koncept komunicira dizajnerski jezik Lexusa vretenastom rešetkom prednje maske i arhitekturom stražnjeg kraja u spoj osebujna stila i funkcionalnosti inženjeringa.

Potpuno novi GS 450h
Na Ženevskom sajmu automobila 2012. bit će predstavljen novi, visokoperformantni hibridni GS 450h, koji će na tržište Europe stići ovoga ljeta.

Lexus GS 350 F SportNovi vanjski i unutarnji dizajn obećavaju dominaciju na cesti, a  povećanim prostorom kabine i prtljažnim prostorom (povećanim više od  60%)  jamče udobnost za sve putnike. GS 450h je druga generacija Lexus Hybrid Drive sustava koji kombinira vrhunske performanse motora i bolju dinamiku vožnje sa 23 % manjom potrošnjom goriva na samo 5,9 l/100 km, a emisije CO2 smanjene su na samo 137 g / km.

Proširena linija F SPORT modela

Na Geneva Motor Show 2012 biti će izložena linija Lexus F SPORT vozila, uključujući i dva nova vozila koja će stići na tržište tijekom 2012.

Nudeći vozačima mogućnost da osjetite istinski duh F sportske izvedbe, F SPORT donosi specifične i impresivne akcente dizajna i novu razinu angažmana vožnje i zadovoljstva.

Galerija - Lexus GS 450h

Galerija - Lexus GS 350 F Sport

Galerija - Lexus LF-LC Concept

Napisano 13.02.2012.
8 1

Komentirajte članak

vrh vrhova
Autor: neregistriran | 16.02.2012. | Sviđa mi se (3) | Sviđa mi se (2)
predobri
Autor: neregistriran | 15.02.2012. | Sviđa mi se (5) | Sviđa mi se (2)