Tražilica automobila tražilica vozila

Zadnje komentirano

koliko ja znam policija još ne koristi šes...
neregistriran | 17.05.2012. 19:03
prelijepi auto sve pohvale, oduševljen sam,
neregistriran | 17.05.2012. 13:22
fenomenalno
neregistriran | 16.05.2012. 22:18
je, al nije na svijetu, toyouta je opet nu...
neregistriran | 16.05.2012. 12:46
Kaka reklama:http://www.youtube.com/watch?...
neregistriran | 16.05.2012. 07:49

Mazda na Tokyo Motor Showu 2011.

Mazda Motor Corporation na 42. Tokyo Motor Showu svijetu će premijerno predstaviti Mazdu TAKERI, koncpetni automobil sljedeće generacije limuzine srednje veličine.

KMazda Takeri Conceptao japanska premijera izložen će biti također i novi SUV crossover CX-5 – u kojem debitira Mazdina revolucionarna SKYACTIV TEHNOLOGIJA – zajedno s prikazima novih tehnologija i serijskim modelima.

Mazdina tema Tokyo Motor Showa 2011. je: “Tehnologija za očuvanje okoliša, postavljanje novih granica emocije pokreta. Dokle god postoje ljudi koji vole voziti, Mazda će nastaviti razvijati emociju pokreta u harmoniji s okolišem i sigurnosnim značajkama vozila.”

Koncept TAKERI istražuje novi Mazdin dizajnerski jezik, KODO – duša pokreta, kako bi formi limuzine donio novu razinu moći i privlačnosti. Ispod atraktivne vanjštine nalazi se revolucionarna SKYACTIV TECHNOLOGIJA, a po prvi puta i Mazdin sustav regenerativnog kočenja, koji pri usporavanju pretvara kinetčku energiju u električnu, sprema je u kondenzatore i zatim koristi za pogon električnih uređaja u vozilu, smanjujući tako opterećenje motora, a samim time i potrošnju goriva. Ovaj sustav u kombinaciji s novim SKYACTIV-D dizelskim motorom, Mazdinim i-stop sustavom, novim tehnologijama za smanjenje težine i poboljšanje aerdinamike te novim podvozjem, omogućava Mazdi TAKERI postizanje iznimno niske potrošnje goriva uz vrhunske perfromanse i udobnost vožnje.

Mazda CX-5Novi CX-5 prvo je serijsko vozilo oblikovano Mazdinim novim dizajnerskim stilom ‘KODO – duša pokreta’ kombiniranim sa SKYACTIV TECHNOLOGIJOM koja obuhvaća motore, mjenjače, karoseriju i podvozje. Sa svojom malom masom, aerodinamičnom formom, vrlo štedljivim, ali živahnim dizelskim i benzinskim motorima, Mazdinim i-Stop sustavom i mjenjačima koji pomažu ekonomičnosti, potpuno novi CX-5 omogućava agilnu upravljivost i predvidivo ponašanje u vožnji uz izvrsnu udobnost te izvanredne ekološke i sigurnosne značajke.

Tokyo Motor Show 2011. održat će se u Tokyo Big Sight (Tokyo International Exhibition Centre). Novinarski dani su 30. studenog – kada će Mazda održati svoju press konferenciju u 8:30 prema lokalnom vremenu u Japanu – i 1. prosinca. Otvorenje Tokyo Motor Showa za javnost slijedi od 3. do 11. prosinca 2011.

Napisano 26.10.2011.
8 5

Komentirajte članak

Prekokrasno!!!!!
Autor: neregistriran | 27.10.2011. | Sviđa mi se (5) | Sviđa mi se (3)
SAVRŠENSTVO
Autor: neregistriran | 27.10.2011. | Sviđa mi se (8) | Sviđa mi se (3)