Bestseler češkog proizvođača doživio novi redizajn

Škoda Octavia 2016

Prva ŠKODA OCTAVIA sišla je s proizvodne trake u novoizgrađenoj tvornici u Mladá Boleslavi prije dva desetljeća. Broj proizvedenih vozila porastao za više od jedne trećine u samo jednoj godini i Octavia postaje jedan od najuspješnijih serijskih modela u svijetu automobila.

Vizualno najveća promjena na novoj Octaviji su prednja svjetla u dva dijela i maska rađena po uzoru na veći Superb. Ove promjene dizajnerski prate modele Superb i Kodiaq, a uz njih manji redizajn doživjeli su i branici.

Unutrašnjost u novom modelu nudi još više opcija, pa tako možete birati između nekoliko boja. Poboljšan je i multimedijalni sustav kojim se upravlja preko novog 9,2 inčnog zaslona na dodir. Na vozilo se vašem mobilnim uređajem možete spojiti preko Wi-Fi hotspota, a uz nadoplatu možete naručiti i grijani volan. Kao dodatak uz karavansku inačicu dostupno je i elektroničko otvaranje vrata prtljažnika.

Svi vi koji na odmor idete kamp kućicom cjenit ćete Trailer assist koji će vam pomoći kod parkiranja s priključenom kamp kućicom. U novo razvijeni pametni ključ do 5 vozača može memorirati svoje postavke.

Ponuda motora ostaje ista, nudi vam se 4 dizelskih i 5 benzinskih motora te pogon na sva četiri kotača u 1.8 TSI i 2.0 TDI inačicama.

 

Galerija - Škoda Octavia 2016

Napisano 27.10.2016.
4 4

Komentirajte članak


Komentiraj

Nema komentara