Flotten-Awardu 2011: 14 puta zlato za Volkswagen koncern

Na «Flotten-Awardsu 2011» Volkswagen koncern je zauzeo prvih 14 mjesta i ponovno je proglašen najuspješnijim poduzećem.

Volkswagen PassatNagrađeni su najbolji «flotni» modeli i pružatelji usluga voznim parkovima u ukupno 15 kategorija. Osnovu za dodjelu ovih nagrada predstavljalo je glasovanje otprilike 5.900 čitatelja automobilskog časopisa «Autoflotte».

U 14 kategorija vozila dodijeljena je po jedna nagrada za ukupnog pobjednika i za najbolje uvozno vozilo. Čitatelji ovog automobilskog časopisa markama Volkswagen koncerna dodijelili su 13 prvih mjesta. Marka Volkswagen kao nadmoćno vodeća marka na njemačkom tržištu u domeni poslovanja s velikim kupcima tri puta je bila ukupni pobjednik: s Polom u kategoriji «manjih vozila», Golfom u kategoriji «kompaktnih vozila» i s Touranom u kategoriji «kompaktnih monovolumena». Audi kao broj jedan u premijskom segmentu poslovanja s velikim kupcima također je tri puta dospio na prvo mjesto u ukupnom poretku: s Audijem A4 u «srednjoj klasi», s Q5 u kategoriji «SUV» te s Audijem A8 u «luksuznoj klasi». Kod ocjenjivanja importera dominantni položaj zauzela je marka Škoda. Audi A4Prva tri mjesta zauzela je Škoda Superb u «višoj srednjoj klasi», Fabia u klasi «manjih vozila» te Octavia u «srednjoj klasi». SEAT je kod ocjenjivanja importera s Alhambrom osvojio prvo mjesto među «monovolumenima». Marka Volkswagen gospodarska vozila u ukupnom je poretku u klasi «kompaktnih dostavnih vozila»  zauzela prvo mjesta s Caddyjem, a u kategoriji «transportera» s modelom T5, a novi Amarok iznenada je izbio na prvo mjesto u kategoriji «pickupa».

Volkswagen Leasing je naime šesti puta zaredom proglašen najboljim leasing ponuđačem Volkswagena koncerna.

«Iznimno smo zadovoljni postignutim rezultatima s obzirom na to da se prilikom dodjele ovih nagrada radi o stručnom odabiru flotnih menadžera i voditelja voznih parkova. Osvojene nagrade «Flotten-Awardsa» naglasile su iznimni značaj Volkswagen koncerna u domeni ekonomičnih i energijski učinkovitih vozila te kvaliteti naše opsežne servisne ponude za velike kupce», kazao je Martin Jahn, voditelj odjela Volkswagen Group Fleet International.

Volkswagen Group Fleet International


Volkswagen koncern nudi jedinstveni spektar proizvoda i usluga na području menadžmenta velikim kupcima. Što se tiče automobila, s markama Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT i Volkswagen gospodarska vozila na raspolaganju su sve klase automobila od kompaktnih vozila do limuzina visoke klase i transportera. Istovremeno ponuda tvrtke Volkswagen Leasing uključuje sve usluge financiranja relevantne za velike kupce: osiguranja, Full Service Leasing sve do kompletnog upravljanja voznim parkom. (Volkswagen Leasing nije dostupan na hrvatskom tržištu).

Napisano 13.04.2011.
7 6

Komentirajte članak


Komentiraj

Nema komentara