Hyundai Auto Zagreb: službeni partner HNS-a i Hrvatske nogometne reprezentacije

U prostoru tvrtke Hyundai auto Zagreb, generalnog zastupnika i distributera Hyundai vozila za Hrvatsku, svečano je potpisan ugovor o partnerskoj suradnji sa Hrvatskim nogometnim savezom.

Potpisivanje ugovoraUgovor su potpisali generalni direktor Hyundai auta Zagreb g.Boris Antolovič i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza g. Vlatko Marković, a dužnosnicima Hrvatskog nogometnog saveza predani su ključevi flote od 17 Hyundai vozila ( 8 vozila ix35, 7 vozila i30 i 2 vozila H-1).

Uska veza između marke Hyundai i nogometa postoji još od 1999. godine, kada je po prvi puta tvrtka Hyundai Motor Company započela partnerstvo sa FIFA i UEFA nogometnim prvenstvima. Stoga tvrtka Hyundai auto Zagreb svojim aktivnostima posvećenim nogometu, već dugi niz godinama sa zadovoljstvom podržava taj globalni Hyundaijev program.
 
‘Današnje potpisivanje ugovora sa dužnosnicima Hrvatskog nogometnog saveza smatramo početkom jedne dugoročne uspješne poslovne suradnje i drago nam je da partnerstvo započinjemo upravo u godini kad Hrvatski nogometni savez slavi 100-tu obljetnicu postojanja. Slaven Bilić i Hyundai ix35Čast nam je što će Hyundai u okviru ove suradnje, zajedno sa navijačima, kao partner dati punu podršku Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na skorom natjecanju Euro 2012. u lipnju. Ponosni smo što će od danas, upravo Hyundai biti službeno vozilo Hrvatskog nogometnog saveza čijim predstavnicima želimo puno sigurnih kilometara sa vozilima u čiju kvalitetu i pouzdanost su se uvjerili brojni naši  kupci diljem Hrvatske.  Ostaje mi još samo da ispred tvrtke Hyundai auto Zagreb uoči prijateljske utakmice sa Švedskom, našim igračima zaželim što bolji rezultat.’ , rekao je g. Boris Antolovič na današnjoj press konferenciji.

Press konferenciji prisustvovao je i izbornik g. Slaven Bilić, te stručni stožer Hrvatske nogometne reprezentacije (g. Nikola Jurčević i g.Aljoša Asanović) koji je zajedno prokomentirao strategiju nastupa na nadolazećoj utakmici Hrvatska-Švedska.

Galerija - Hyundai Auto Zagreb – službeni partner HNS-a i Hrvatske nogometne reprezentacije

Napisano 02.03.2012.
13 7

Komentirajte članak


Komentiraj

ford se kvario, pa su ga zamjenili sa boljim proizvodom, čista logika
Autor: neregistriran | 04.03.2012. | Sviđa mi se (23) | Sviđa mi se (20)
Sta je bilo sa Fordom?
Autor: neregistriran | 03.03.2012. | Sviđa mi se (20) | Sviđa mi se (21)