Mazda i SOS Dječje selo nastavljaju suradnju i u 2012. godini

Mazda Hrvatska nastavlja suradnju s SOS Dječjim selom Hrvatska i četvrtu godinu zaredom.

Mazda i SOS Dječje selo nastavljaju suradnju i u 2012. godiniPrve dvije godine Mazda je pokrivala troškove struje, plina, vode, komunalnih usluga i telefona za nekoliko kuća u SOS selu, prošle je godine SOS Dječjem selu donirala Mazdu3, koja i dalje vrijedno ispunjava potrebe Sela za prijevozom djece i mladih u njihovim svakodnevnim potrebama, a ove godine donira 10.000 eura u kunskoj protuvrijednosti, čime će se ponovno pokriti režijski troškovi nekoliko kuća u Selu. Povodom donacije u Lekeniku su organizirane igre na snijegu djece i djelatnika Mazda Hrvatske, a tom prigodom napravljen je i veliki snjegović.

Mazda Hrvatska jedna je od šest Mazdinih nacionalnih kompanija koje uz podršku Mazde Motor Europe podupiru SOS Dječja sela u svojim zemljama. Donacije svake godine ovise o potrebama pojedinog sela, tako da su u raznim zemljama do sada plaćani režijski troškovi, donirani automobili, obnavljana igrališta i kuće ili financirani izleti djece iz SOS sela do njihovih bioloških roditelja.

SOS Dječje selo međunarodna je nevladina organizacija koja pomaže djeci i mladima već više od 60 godina i promijenila je na pozitivno živote stotine tisuća djece. Ona djeci koja iz različitih razloga ne mogu živjeti sa svojim biološkim roditeljima pruža dom, obiteljsko okruženje i obrazovanje, omogućavajući im da njeguju svoju religiju i kulturu.

Galerija - Mazda i SOS Dječje selo nastavljaju suradnju i u 2012. godini

Napisano 19.02.2012.
8 4

Komentirajte članak


Komentiraj

Nema komentara